Een plek uit duizenden

In FOREST HILL geniet u van het beste van twee werelden. Enerzijds de rust en ruimte die u wenst wanneer u thuis komt. Anderzijds alle wenselijke faciliteiten op steenworp afstand. U woont vlakbij viersterren winkelcentrum Stadshart Amstelveen en Shopping Center Gelderlandplein. Tegelijkertijd kunt u vanuit uw bovenste appartement de skyline van de Zuidas zien. Twee uitersten die hier ongemerkt samenkomen.

 

Een plek voor mens en dier

Natuur en biodiversiteit spelen de hoofdrol in het gebouw. Zo halen we buiten naar binnen en geven we de natuur een plek in uw nieuwe woning. Wanneer u goed naar de oost- en de westgevel van uw appartementengebouw kijkt, ziet u kleine ingemetselde rechthoekjes in de kleur van de kozijnen. Het lijken op het eerste gezicht mooi versierde ornamentjes in het metselwerk, maar achter deze rechthoekjes gaan heuse nestkastjes schuil, waarin gebroed kan worden. In de oostgevel hebben we 12 nestkastjes voor huismussen gemaakt, in de westgevel 6 kastjes voor gierzwaluwen. Zo is FOREST HILL een plek voor mens en dier.

 

Groen wonen

Naast de nestkasten vindt u meer van dit soort slimme, groene toepassingen in het gebouw. De meest opvallende is het grote mos sedum dak van maar liefst 140 vierkante meter. De perfecte plek voor kleine insecten en bovendien een natuurlijk koeling tijdens warme dagen en een handige winterbuffer tijdens een hevige regenbui. Kroon op het gebouw zijn de 133 zonnepanelen, die verdekt staan opgesteld op het dak van de penthouses en energie leveren voor de algemene voorzieningen in het gebouw.